• Communicatieprofessionals en marketeers
 • weten ons goed te vinden

We werken voor echte professionals. Voor communicatiemensen en marketeers die weten waar ze het over hebben. En voor ondernemers en managers die hun strategische keuzes graag willen uitdragen. Steeds vaker horen we in onze omgeving een wow als we vertellen voor wie we werken. En ja, inmiddels zijn we zelf ook behoorlijk trots. En blij dat we met zulke leuke, inspirerende mensen mogen samenwerken.

We werken veel voor

Voor de meeste opdrachtgevers werken we al jaren. Wat we doen, doen we blijkbaar goed. Dat bindt.
Door de jaren heen is ons klantportfolio lekker divers geworden. Toch zien we een rode draad:


 • Zakelijk dienstverlenersComplexe onderwerpen, hoogwaardige content en eigenzinnige professionals. [Lees meer]
  We hebben veel ervaring in de financiële en juridische wereld, in ICT en met thema's rond verandermanagement en HR. Mensen van de inhoud laten we graag schitteren. Natuurlijk wel op zo'n manier dat het past binnen de communicatiestrategie. Dat levert soms discussie op, maar daar zijn we diplomatiek en wijs genoeg voor.

 • Grote corporatesConsistente tone-of-voice, full service en interne politiek. [Lees meer]
  Onze roots liggen bij de grote corporates. Daarom snappen we dat een project soms anders loopt dan gepland. En schakelen we snel en flexibel mee. Ook bij plotselinge pieken hebben we voldoende mensen in huis. Grotere, complexe projecten realiseren we soepel, dankzij onze systematische aanpak. We voeren tone-of-voice en kernboodschappen consequent door. Of ontwikkelen ze zelf – dat kan natuurlijk ook.

 • Organisaties in veranderingNieuw verhaal, reorganisatie en onzekerheid. [Lees meer]
  Veranderen is inspirerend. Maar voor mensen in een veranderende organisatie is het ook spannend. Hoe krijg je ze mee? En hoe krijg je helder waar het naartoe gaat? Wij formuleren kernboodschappen en vertalen de veranderingen zorgvuldig door naar alle communicatie-uitingen.

Recent werk

Aegon Ballast Nedam CCV EBU Consumentenbond KLM KPMG Scienta KPN Legadex FNV DTG Ministerie van Buitenlandse Zaken Ministerie van Economische Zaken Studiekring Utrecht Region AFM UMC Parts Express PostNL Centric Ascom Ziggo TKP KPN Schouten & Nelissen
 • We zeggen het liefst zo snel mogelijk
 • je en jij tegen jou

Werken voor andere bureaus

Onze expertise is ook gewild bij grotere communicatiebureaus en bij bijvoorbeeld ontwerpbureaus. Zij schakelen ons in voor hun klanten en vertrouwen ons daar volledig in. Zowel voor de inhoud als de relatie. Terecht. Met onze aanpak versterken we de band tussen het bureau en zijn opdrachtgever.

samenwerken