• Schrijven voor online en social media

Google zegt het zelf: richt je niet op mij, richt je op je doelgroep. En daar zijn we het roerend mee eens. Hoe relevanter je online aanwezigheid, hoe hoger je ranking. En ach, dan halen we die er ook nog bij: hoe groter je online succes.

Wij helpen je graag met een goede online en social aanwezigheid. Daarvoor starten we met een contentstrategie. Want dat levert het meeste op. Of je nu streeft naar keiharde conversie of het wat softere thought leadership. Staat die contentstrategie voor online en social al? Geen punt. Dan kijken we samen naar de beste manier om de ambities te realiseren en zorgen wij gewoon voor de uitvoering.

In 3 stappen naar relevante online en social presentie

1. Doel versus energie

Samen met jou bepalen we wat je doelstellingen zijn en hoeveel tijd en energie je bereid bent te investeren. Alleen een corporate website? Prima. Wil je graag meer sitebezoek? Dan kijken we wat er aan (social) activiteiten logisch en mogelijk is.

2. Vaststellen strategie

Wanneer publiceer je wat via welk online en social kanaal – en waarom eigenlijk? Voor wie? We maken een strategie, of vullen je bestaande strategie aan. Meteen aan de slag? Dan lezen we ons goed in en nemen je strategie van A tot Z door.

3. Uitvoering: maken van content

Wij schrijven graag en veel voor online en social media. Of het nu gaat om blogs en posts uit naam van het management, reguliere webteksten of campagnecontent. Liever animaties of video's? Dat pakken we samen met experts uit ons netwerk op.

Onze ervaring en klanten

Schrijven voor online en social media doen we praktisch elke dag. Voor kleine klanten, maar ook voor hele grote namen. Onder meer voor:

  • KPN Consulting
  • Legadex
  • KLM Zakelijk
  • PostNL
  • Parts Express
  • Balance

Over JCM Context

Wij zijn JCM Context, Utrechts bureau voor inhoud en creatie. Je verhaal goed overbrengen?
Maak kennis met onze professionals

Contact

Onderscheid jezelf. En laat dat blijken met heldere woorden. Laten we samenwerken. Bel 030 230 28 05 of neem contact op.

E-mailnieuwsbrief

Circa drie keer per jaar versturen we een e-mailnieuwsbrief met leerzame projecten, nieuwe klanten of leuke weetjes.
Schrijf je in.

Zorg dat je relevant bent voor jouw bezoeker.
Op dat ene specifieke moment.