Nieuws

08/05/2019

Nieuwe content voor Ballast Nedam Parking

Voor Ballast Nedam Parking ontwikkelden wij de nieuwe opzet en content van de website bnparking.nl. Na afronding mochten we verder met de websiteopzet en -content voor een bijzonder product: een modulaire en demontabele parkeergarage. Kijk voor het resultaat op modupark.nl.

Ballast Nedam is sinds 2016 vaste klant van ons. Wij helpen het bedrijf bij een communicatieve omslag: van communicatie met nadruk op bouwen naar communicatie over de complete oplossingen die het bedrijf biedt voor ruimtelijke indeling. Zo ook voor de divisie Parking.

Een goede parkeergarage is perfect afgestemd op de doelgroep: gehaaste vliegtuigpassagiers, bezorgde ziekenhuisbezoekers of geroutineerde werknemers. Iedere groep heeft zijn eigen parkeerkenmerken. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de Premium parkeergarage Smart Parking P3 op Schiphol, de parkeergarage Medisch Centrum Slotervaart of de parkeergarage van het hoofdkantoor van Aegon. Wij brachten deze bijzondere expertise van Ballast Nedam Parking naar voren in de content van de website.